Typehuse med personligt præg og egen stil

Måske har du allerede kigget på typehuse i vores katalog, men du fandt ikke det rette? Hos Hegermann Huse har vi specialiseret os i at tegne og opføre huse, som ikke ligner de andre. Derfor laver vi gerne de rettelser, som gør, at typehuset får et personligt præg, der passer til din stil – og det sker uden merpris. 

Vi bygger huse for kunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Silkeborg og mange andre steder.

Mulighed for at lave rettelser i plantegningen

Vi kan bygge alt fra det klassiske typehus til et specialdesignede luksushus. Vi kan stort set bygge lige præcis det, som du har lyst til når det gælder nybyg. Mange foretrækker et typehus, og de medbringer ofte en plantegning, når de kommer til os. Det kan være en af vores, de kan have fundet på nettet, eller de har måske fået den af et konkurrerende byggefirma.

Vi kigger på din plantegning i fællesskab og laver de ønskede rettelser. Dermed får huset dit helt egen personlige præg, og det kommer til at passe til din stil. Rettelserne laver vi selvfølgelig uden merpris. 

Dermed bestemmer du selv typehusets udtryk og indretning samt antallet af stuer, værelser og badeværelser. Det betyder med andre ord, at ingen af vores huse er ens.

Vi står naturligvis for alt lige fra den første tegning til afleveringen af huset. Dermed har du kun kontrakt med et firma. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om koordinering eller kommunikation mellem de forskellige faggrupper.

Med vores typehuse er du garanteret:

  • ​At huset bliver afleveret til tiden
  • At du først skal betale ved indflytning
  • At du har den samme kontaktperson igennem hele forløbet

Mange fordele og muligheder ved at bygge huset selv

Der er mange fordele ved nybyggeri. Først og fremmeste får du huset helt, som du drømmer om. Samtidig er hele huset nyt, og du skal ikke udskifte køkken, tag eller vinduer med videre i mange år frem i tiden. Der vil i det hele taget ikke være nogen større vedligeholdelsesopgaver.​

Nogle af de andre fordele er, at typehuse er billigere at bygge, fordi der er tale om en række standardløsninger, som kan sammensættes på forskellige vis. Overordnet er tegningerne og beregningerne lavet, og derfor går det også hurtigere med byggetilladelsen.

Det betyder samtidig, at husets indretning er gennemprøvet af andre, og det giver dig en større sikkerhed for, at det vil opfylde de fleste grundlæggende krav og forventninger til et hus.

Som professionelt byggefirma kan vi blandt andet bygge:​

  • Forskudte huse med saddeltag eller ensidig taghældning
  • Vinkelhuse med saddeltag, ensidig taghældning eller fladt tag
  • Længehuse med saddeltag, ensidig taghældning eller fladt tag

Standardtegningerne for vores længehuse begynder med boligarealer på 124 kvadratmeter og op, vinkelhusene begynder ved 146 kvadratmeter og op, og de forskudte huse begynder ved 150 kvadratmeter og op. Der er altid mulighed for at rette husene til i forskelligt opfang, så de bliver mere individuelle.

Kontakt os for at få mere at vide om vores typehuse

Vi lægger stor vægt på at have et tæt og godt samarbejde. Det gælder både før, under og efter byggeriet, og derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi afstemmer forventningerne til hinanden. Samtidig kan vi taler om de forskellige muligheder og priser. Herefter udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for det samlede byggeprojekt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 25 70 15 15, hvis du ønsker et uforpligtende møde om dine ønsker til et af vores typehuse. Du kan også skrive til os på e-mail mail@hegermann-huse.dk. Vi kan enten afholde mødet hjemme hos dig eller på vores kontor i Brædstrup.

Få et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hegermann Huse Aps

Energivej 29

8740 Brædstrup

​CVR:​ 37745014

Kontaktoplysninger​​