Arkitekttegnet hus – når der er særlige krav eller ønsker

Drømmer du om et arkitekttegnet hus, som udføres af et professionelt byggefirma? Hos Hegermann Huse har vi stor ekspertise med at tegne og opføre arkitekttegnede huse. Vi bruger den betegnelse om huse, når der er helt særlige krav eller behov. Vi bygger huse for kunder i blandt andet Skanderborg, Silkeborg og Horsens samt adskillige andre steder.

Kun de bedste materialer er gode nok til vores byggerier

Mange af vores kunder vælger et typehus, hvor vi retter plantegningen til, så det passer til deres personlige stil, og så det får et personligt præg. Nogle af vores kunder ønsker lidt mere. De har måske nogle særlige krav til lys, akustik, kvalitet og æstetik. Eller måske stiller omgivelserne nogle særlige krav. Det kan for eksempel være en skrående grund eller noget helt andet.

Måske har du fundet en plantegning, som du er inspireret af, eller måske ønsker du at tage udgangspunkt i en af vores plantegninger. Det kan også være, at du blot har et billede i dit hoved. Der er naturligvis en arkitekt med til møderne hos os, hvis du ønsker et arkitekttegnet hus. 

Arkitekten kan råde og vejlede samt komme med gode ideer. Herefter vil arkitekten føre jeres drømme og tanker over på papiret.

Vi lægger stor vægt på at benytte de bedste materialer til vores byggerier. Dertil kommer, at vi har løbende kvalitetssikring, ligesom vi sørger for, at vores underleverandører lever op til vores strenge krav, og at de arbejder professionelt.

Vi står naturligvis for hele processen lige fra den første tegning til afleveringen af huset. Det betyder, at du kun har kontrakt med et firma, og du får naturligvis kun en kontaktperson. Dermed skal du ikke bekymre dig om koordinering mellem de forskellige faggrupper.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Vores priser for et arkitekttegnet hus afhænger naturligvis af mange faktorer såsom byggematerialer, særlige krav til badeværelse og køkken samt andre unikke ønsker. Den gennemsnitlige pris pr. kvadratmeter for arkitekttegnede huse i parterreplan er 13.000 kroner. Du skal først betale ved indflytning, og det er en ekstra sikkerhed for dig.​

Fordelen ved at nybyg er, at du selv vælger, hvad du ønsker. Måske vil du have tre badeværelser, eller måske kan du nøjes med et. Dermed har du større indflydelse på prisen. Der er også mulighed for medbyg, hvor du selv står for dele af byggeriet.

Kontakt os for at aftale et møde med os og arkitekten

Det er vigtigt for os, at vi har et tæt og godt samarbejde med vores kunder. Det gælder hele forløbet både før, under og efter byggeriet. Derfor afstemmer vi altid vores forventninger til hinanden ved et indledende møde. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud og en samlet plan, når vi er blevet enige om, hvad du ønsker.

Kontakt os gerne på telefon 25 70 15 15 for at aftale et uforpligtende møde om muligheden for et arkitekttegnet hus. Du kan også skrive til e-mail mail@hegermann-huse.dk. Herefter kan vi aftale, om vi skal afholde mødet hos dig eller på vores kontor i Brædstrup

Få et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hegermann Huse Aps

Energivej 29

8740 Brædstrup

​CVR:​ 37745014

Kontaktoplysninger​​